Udstillinger, velgørenhed m.v.

30-04-2020

Velgørenhedsmiddag for de Danske Veteraner på Moltkes Palæ d. 31. januar 2019. Her donerede jeg et maleri som blev solgt af Bruun Rasmussens Auktioner. Indtægten fra maleriet gik ubeskåret til de danske veteraner og deres familier.

06-01-2019

Jeg har designet et symbol som jeg vil sætte ved siden af mit navn på alle mine krigsmalerier. Den hvide ring symbolisere "the white table", som er et bord der altid står dækket med hvid dug, og det fine service, glas m.v. det er til ære for de faldne soldater som aldrig vendte hjem og som kunne sidde ved bordet sammen med sine kammerater, men som for evigt skal have en plads til enhver lejlighed alligevel. Og så det danske flag som en ære for de danske soldater som både er vendt hjem og som stadig er udsendt. Jeg er meget taknemmelig for den opgave jeg har fået, og sætter en ære i at prøve at ramme lige præcis det de ønsker.

06-01-2019

Jeg har indgået et samarbejde med de danske veteraner og Jacob Panton-Kristiansen. Jeg skal male 6 malerier som de udvælger motivet på, og så skal de sælges på auktion i Washinton til sommer. Hele indtægten går til De danske veteraner og Jacob og de øvrige veteraner bestemmer suverent hvilket formål pengene skal gå til.

12-07-2016

I 2015 udstillede jeg på Thermo Fischer Scientific. Her havde jeg ca 10 malerier hængende i kantinen og på administrationsgangen. Jeg fik solgt 2 stk til deres kunstforening og et stk. efterfølgende til en privat person.